Om os

AktivitetsJonglørene

Aktivitetsjonglørene er en forening med fokus på børn og unge i alderen 6-25 der blandt andet laver live rollespil i golfparken flere gange om året, nogle gange er endda med overnatning.

Er du interesseret i at blive en del af aktivitetsjonglørene eller har du brug for vores hjælp til noget, kan du altid kontakte os her.

Formål

Vi er en social, frivillig forening for børn og unge i alderen 6-25 år, med bopæl i Aalborg kommune.

Mission

Vores mission er at fremme kreative, innovative og sociale kompetancer hos børn og unge.

Vision

Vores vision er at fremme selvværd og tolrance hos børn og unge, med særlig fokus på at fremme sociale og kreative kompetancer. Ligeledes vil vi fremme forståelsen for, at man lærer af sine fejl og at det er godt med forskelligehed.

Foreningen er en social frivillig forening med fokus på innovation, kreativitet og sociale kompetencer gennem samarbejde, frihed under eget ansvar og personlig udvikling. 

Vi har gratis medlemskab i foreningen, for at give alle børn og unge uanset etnisk, økonomisk, faglig eller social baggrund lige muligheder, for at kunne være en del af et fællesskab og deltage i betydningsfulde fritidsaktiviteter.

Blandt de frivillige findes både socialrådgivere, studerende, håndværkere og selvstændige med flerårig erfaring i rollespil og kreative projekter, med alt inden for maleri og kunst (som kan være fremstillet i alt fra træ til stof og garn). 

Vi arbejder ud fra et humanistisk menneskesyn, som vil sige, at vi tror på det gode i alle mennesker, og at alle gør det bedste de kan, lige meget hvilke situationer de befinder sig i.